De Grenzeloze generatie en de onstuitbare opmars van de B.V. IK

,

0

Over de omgang met jonge, veeleisende werknemers

De aanstormende generatie werknemers bruist van de energie en heeft hoge verwachtingen van werkgevers. Jonge toetreders tot de arbeidsmarkt zijn kritisch en zelfverzekerd. Maar werkgevers worden steeds vaker geconfronteerd met zelfoverschatting en narcisme, en hebben moeite met het binden en boeien van jonge werknemers, die hoge eisen stellen aan gehoord worden, aan inspiratie en authenticiteit. Wat voor leiderschap is nodig om de talenten van jongeren anno 2011 optimaal te ontwikkelen?
Aan dit boek liggen diepgaande gesprekken met jongeren, werkgevers en arbeidsmarktdeskundigen ten grondslag. De trendanalyse is gebaseerd op ruim 25 jaar Motivaction-onderzoek naar waarden en leefstijlen. De auteurs laten zien wat voor soort begeleiding van de nieuwste generatie werknemers het meest inspirerend en effectief is. Prangende vragen van werkgevers worden in dit boek beantwoord met praktische tips voor leiders en coaches.
De grenzeloze generatie op de werkvloer is een onmisbaar boek voor iedereen die te maken heeft met het aansturen en begeleiden van jonge werknemers.
Verschenen in
Genre
Geschiedenis & Politiek
Aantal pagina’s
288
Laatste editie
16 juni 2011
Uitgeverij
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046809891 , 9789046811993

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic