De grote heelmeester

4

Artikelen 1

De thriller gaat over het artsenechtpaar Tom en Suzanne van Amstel, dat in een afgelegen hospitaal in het Ghanese Battor werkt. Een nederzetting aan de rivier de Volta, waar de sporen van de inheemse Ashanti's nog overal zichtbaar zijn. Tom en Suzanne voelen zich met liefde opgenomen door de plaatselijke bevolking, als plotseling het noodlot toeslaat en hun dochtertje gebeten wordt door een dodelijk giftige slang.

Tom ziet zich gedwongen af te reizen naar de hoofdstad Accra, omdat in Battor geen antiserum voorhanden is. Tijdens de rit rijst bij hem het vermoeden dat de slangenbeet wellicht geen toeval is. Op de terugreis krijgt hij een klapband en blijkt het reservewiel van de jeep lek te zijn. Dan begint de tijd echt te dringen...

Als alle hoop verloren lijkt, schiet een mysterieuze medicijnman te hulp. Een gebeurtenis met verstrekkende gevolgen. Want wie is deze man? En wat zijn zijn drijfveren? Is het toeval dat het gezin korte tijd later in een huiveringwekkende situatie verzeild raakt?

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
25 maart 2015
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045205700 , 9789045207704


Artikelen over De grote heelmeester

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 7,99
Bestel het ebook bij Blz. voor 7,99
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Hebban recensie

Een ongeslepen diamant

door Mads Bruynesteyn op 26-03-2015

“Ik behoorde niet tot de één miljoen Nederlanders die naar het schijnt de ambitie hebben een boek te schrijven,” aldus traumachirurg Arthur Niggebrugge in een interview. Maar na het lezen van The White Tiger  van de Indiase schrijver Aravind Adiga, raakte hij geïnspireerd, kroop hij achter zijn pc en schreef De Grote Heelmeester. Een fictief verhaal weliswaar, maar Niggebrugge kan putten uit zijn...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic