De gruweltoren

2

Artikelen 1

Tien kinderen worden uitgekozen om een workshop "griezelverhalen schrijven" te volgen bij Klijf Blaffer, een mysterieuze schrijver die op de bovenste verdieping van een leegstaand flatgebouw woont.
Eén van hen is Kaat. Zij is een grote fan van Klijf en droomt ervan om later, net als hij, beroemd te worden met haar griezelverhalen. Samen met de anderen leert ze de kneepjes van het vak. Elk van hen schrijft een verhaal volgens één van de tien griezelgeboden.
Maar gaandeweg ontdekken de kinderen dat er iets aan de hand is met Klijf Blaffer. Ze zijn helemaal in de ban van hem, maar tegelijkertijd ook een beetje bang. En wat is toch steeds dat gekrijs dat in de verte weerklinkt?

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
197
Laatste editie
01 maart 2019
Uitgeverij
Zilverspoor
ISBN
9789463081535


Artikelen over De gruweltoren

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,95
bestellen
bestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

De Gruweltoren: griezel meesterwerk!

door: Ferry76Visser 2 likes
In de afgelopen jaren hebben verschillende auteurs, zoals Peter van Roermund, Tjerk Noordraven en Brady Lukassen heerlijke macabere griezelverhalen geschreven voor kinderen. En nu heeft ook Tom Thys een boek toegevoegd aan de lugubere jeugdliteratuur met ‘De gruweltoren’, een mustread over...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic