De hartbewaakster

28

Anna leeft haar leven op uiterst zorgvuldige wijze. Ze doet haar best om niet op te vallen, ze is vriendelijk en behulpzaam, ze draait dubbele diensten in het ziekenhuis op de hartafdeling, ze bezoekt om de dag haar demente vader in het verzorgingstehuis en de enige seksuele escapades die ze heeft, zijn virtueel.
Kortom een vrouw waar niemand wat op aan te merken kan hebben. Maar dan wint ze de loterij ? of beter gezegd: ze heeft ooit het winnende lot in haar bezit gehad. In elk geval komt er een einde aan Anna's kleurloze bestaan en stapt ze in een wervelstorm vol spanning, moed, wanhoop, angst en liefde.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
01 juli 2010
Uitgeverij
Amstel
ISBN
9789025427764 , 9789025430665 , 9789025483739
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Verrassend...

door: Saskia 1 like
Ik had nog nooit eerder een boek gelezen van Elle van Rijn. Buiten dat ik haar goed vind acteren heeft ze aan mij toch ook wel bewezen goed te kunnen schrijven! Ik vind het verhaal ietwat vreemd op gang... komen, maar later ga je de gedachtengang van Anne beter begrijpen. Een zeer verrassend boek...

Recensie De hartbewaakster

door: jcdlwvr 1 like
Ik ben positief verrast door dit boek. Aan het begin vond ik het een nogal verwarrend relaas en begon me af te vragen waar dit verhaal heen moest. Door traumatische gebeurtenissen in het verleden leidt Anne, de hoofdpersoon, een nogal teruggetrokken leven. Wanneer ze in het ziekenhuis Wouter...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic