De held van alle helden

1

Want iets dat niet het beste was,
was iets dat zij niet kenden.
Hun zoontje zag er anders uit.
O nee, wat een ellende!
(...)
Maar na een dag of twee
moest iedereen het horen:
'Ons zoontje Zeth is zo speciaal!
Een prinsje is geboren!'

In dit boek staat 'anders zijn' centraal, want het is juist dat 'anders zijn' dat elk kind uniek en bijzonder maakt. De tien verhaaltjes in versvorm zijn geschreven door Mark Haayema, theatermaker, acteur, zanger en schrijver, en last but not least: ambassadeur van de stichting De Upside van Down. Van elk boek dat verkocht wordt gaat twee euro vijftig naar deze stichting, die aandacht vraagt voor de positieve kanten van Downsyndroom.
Heel veel grote namen hebben aan dit mooie project meegewerkt. De illustraties zijn van Kees de Boer, Charlotte Dematons, Marius van Dokkum, Philip Hopman, Martijn van der Linden, Loes Riphagen, Noëlle Smit, Harmen van Straaten, Wouter Tulp en Sylvia Weve. De verhalen worden op de cd voorgedragen door louter BN'ers: Jim Bakkum, Dieuwertje Blok, Sipke Jan Bousema, Andre van Duin, Marike Folles, Marc-Marie Huijbregts, Gerda Havertong, Youp van 't Hek, Irene Moors, Niki Romijn en Georgina Verbaan.

Zorg ervoor dat deze actie een succes wordt en koop een boek!
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
48
Laatste editie
30 september 2011
Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025750459 , 9789025754105
Bestel dit luisterboek voor  €9,99 bij

bestellen

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic