De Hellespont voorbij

0

Leonard van Veldhoven (architect en reiziger) doet in zijn boeken op een beeldende en gepassioneerde wijze verslag van zijn zoektocht naar schoonheid, het ongerepte, het ver-leden, het buitengewone en het eigene van het boeiendste van al: de mens.
Van zijn hand verschenen verschillende boeken over het andere, niet-blanke Amerika en ook de roman de Witte Hemel.
Na meer dan vijfentwintig jaar weekendzeilen ging eindelijk een lang gekoesterde wens in vervulIing: het verruilen van het leven aan de wal voor dat op zee. samen met zijn vrouw liet hji Nederland achter zich om het avontuurlijke onbekende tegemoet te varen.
De Hellespont voorbij is het derde deel van een reeks van vier boeken over hun jarenlange zwerftocht langs de kusten van de Atlantische Oceaan, de Middellandse en de Zwarte Zee: een eigentijdse odyssee.
Een boek vol vreugde en succes, beslommering en tegenslag. Een boek ook, dat heel toegankelijk geschreven is, niet alleen voor zeilers maar voor elke dromer die oor heeft voor de lokroep van de einders en het nieuwe als een uitdaging ziet.
Voor zeilers& dromers
In deze reeks zijn reeds verschenen:
Deel 1: van bruinisse naar de Costa del Sol
Deel 2: van Andalusië naar Anatolië
In deze reeks zal eveneens verschijnen:
Deel 4: her andere Midden-Oosten
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen , Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
208
Laatste editie
10 mei 2007
Uitgeverij
Uitgeverij Elmar B.V.
ISBN
9789038917610

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic