De hemel zal het weten

0

“Mijn geheim was, dat ik al vanaf mijn vroegste jeugd gesprekken voerde met een man met een sik die mij zei dat hij mijn begeleider was en dat hij niet op aarde woonde maar in de sferen.
Iets wat voor mij in al die jaren zo gewoon was geworden bleek voor vele anderen een nieuwe deur te zijn die openging en die vele vragen opriep. Vragen waarop ze van mij een antwoord verwachtten. En die antwoorden heb ik niet. Ik weet niet waarom het mij overkomt.
Jarenlang was ik bang om mijn verhaal te vertellen, omdat ik begreep dat veel mensen mij voor 'gek' zouden verklaren. Toen ik steeds meer naar buiten kwam met wie ik eigenlijk echt ben en welke facetten in 'mijn zijn' nog meer meespelen dan alleen de buitenkant die je kunt zien, kwam er een golf van reacties los.”
Dat schrijft Sylvia Lucia in het voorwoord van dit boek, waarin ze haar spirituele ontwikkeling van kindsbeen af openbaart. De hemel zal het weten is het derde boek van Sylvia Lucia en is gedeeltelijk gebaseerd op Heimwee naar de Pinkstertuin dat niet meer verkrijgbaar is. Oorspronkelijk was het de bedoeling om een "gewijzigde herdruk" van dit boek uit te geven, maar gaandeweg is er zoveel veranderd en toegevoegd dat er een nieuw boek ontstaan is.
Ze heeft al vanaf haar prille jeugd geweten dat deze man met de sik tijdens zijn leven een Engelse wetenschapper was geweest, en Oliver J.Lodge heette. Jaren terug, toen ze haar eerste computer kreeg, zocht ze hem op internet. Hij had ook een zoon, Raymond, die omgekomen is tijdens de Eerste Wereldoorlog. Toen ze voor het eerst foto’s van vader en zoon Lodge zag kreeg een enorme schok: Zij herkende hen meteen! Ze kende ze immers al jaren. Raymond was haar tweelingziel, die haar vaak meenam op reizen door de sferen. En Jezaibel, zoals ze als klein meisje de naam van Oliver Lodge had verbasterd, leerde haar van alles over de tunnel van het licht, uittredingen, zielenreizen en onvoorwaardelijke liefde. Haar verhaal is vlot geschreven, bevat zeer verhelderende inzichten en wordt, zoals gebruikelijk bij Sylvia Lucia, afgewisseld met humoristische en relativerende beschrijvingen van het dagelijkse leven.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
360
Laatste editie
05 juni 2009
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
ISBN
9789089541079

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic