De hemelwandelaar

0

Top25's 1
De Hemelwandelaar is een legende over het leven, de aarde, de hemel en de adem daartussenin. Een ongewone levensgeschiedenis, een wonderlijke vertelling over een hemelwandelaar.
Maar pas op... voordat je het weet tilt het verhaal je op en neemt het je mee op een reis: op een tocht langs de oudste wortels van het leven, naar het eeuwenoude engelenpad met de deur naar de hemel waar een nieuwe weg op je wacht die je terugleidt naar de aarde.
Als je deze reis durft te maken, bereid je dan voor om de wijste der wijzen te ontmoeten, de oudste der oudsten, die je het testament van Adam onthult en durf de lessen te begrijpen van de oudste boom van de wereld, de levensboom van Eden.

Patty Harpenau is levenscoach en geeft cursussen en workshops over de codes van het leven. Ze schreef onder andere de bestseller The Life Codes dat in vele talen is vertaald en wereldwijd is uitgebracht.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
80
Laatste editie
09 juli 2013
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402101379
Bestel dit ebook vanaf  €9,50 bijAdvertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic