De hondse moord

3

Op verschillende plekken in Haarlem duiken stukken van een lijk op. Rechercheurs Marten Dalling en Roger Verkes krijgen de zaak op hun bordje, en al gauw staan ze bij dierenarts Mink Steffens op de stoep. Vragen stapelen zich op. Heeft Steffens ermee te maken, of toch niet? Wat is er nou eigenlijk precies met die hondenfokker aan de hand, die in de Waarderpolder zijn onduidelijke zaakjes drijft? En, niet te vergeten, hoe zit het met Mink Steffens' man Harald Krefeld, die in het centrum een natuurvoedingswinkel heeft? Haarlem is zomers en warm - en Dalling en Verkes moeten flink aan de bak.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
31 december 2008
Uitgeverij
De Goede Kater
ISBN
9789081325219
Advertentie

Hebban recensie

Het leest wel makkelijk

door Aefke ten Hagen op 09-02-2009

maar ik kan niet met volle overgave zeggen dat ik van dit boek heb genoten. ,Anouschka Voskuijl schreef ruim een jaar over haar debuut De hondse moord. Voskuijl koos voor een tijdrovende, maar volgens haar zeer bevredigende methode: ze richtte haar eigen uitgeverij op en maakte het boek helemaal zelf.
In haar debuutroman De hondse moord maken we kennis met de rechercheurs Dalling en Verkes. Op...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic