De human pin code

0

De Human Pin Code laat je zien wie je werkelijk bent, wat je uniek maakt, dat je alles in je hebt om het leven te leiden dat werkelijk bij je past én hoe je dat aan kunt pakken In de Human Pin Code wordt uitgelegd hoe je op grond van alleen je geboortedatum zicht kunt krijgen op het 'gereedschap' dat je bij de geboorte hebt meegekregen én hoe je dit kunt gebruiken om je leven volgens jouw natuurlijke aanleg te leven. De Human Pin Code onthult je kwaliteiten en valkuilen, doel in het leven, levenslessen en capaciteiten op het professionele vlak. Ontdek je potentieel en hoe je dit kunt aanwenden om in je kracht te staan én ook hoe het tegen je kan werken... In Zuid-Afrika is de Human Pin Code al jarenlang een begrip. Inmiddels heeft Douglas Forbes de Human Pin Code geïntroduceerd in Europa, Australië, Tasmanië, Hawaii, Turkije en België. Douglas Forbes werkt samen met Marie-José Capello, tot nu toe de enige Human Pin Code Practitioner in Europa, aan een erkende Europese opleiding tot Human Pin Code Practitioner.
Waarom verlopen bepaalde relaties soms zo moeizaam? Waarom lijk je je kind niet te kunnen bereiken? Waarom liggen de kinderen steeds met elkaar in de clinch? Waarom lijk je je partner steeds op de 'verkeerde' manier te benaderen? Waarom lijkt de ruimte te klein voor jou en je collega('s)? Op deze en andere relatie-gerelateerde vragen geeft De Human Pin Code antwoord.
Verschenen in
Genre
Geschiedenis & Politiek
Aantal pagina’s
191
Laatste editie
20 mei 2011
Uitgeverij
Terra
ISBN
9789089893901
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic