De Indigo Kinderen - tien jaar later

,

0

De heldere, intelligente, wilskrachtige en actieve indigo-kinderen werden gezien als kenmerk van een spirituele revolutie, als kinderen van een nieuwe tijd van psychisch groei en begrip. Tien jaar later zijn ze Indigo-tieners, is hun opleiding vaak voltooid, staan ze aan het begin van hun carrière, geconfronteerd met een totaal nieuwe uitdaging: hoe zich aan te passen aan het leven van de volwassenen.
Tien jaar geleden verzorgden Lee Carroll en Jan Tober een informatieve handleiding voor ouders met unieke kinderen, begaafd en vaak onbegrepen. In dit nieuwe boek hebben zij met deze indigo-kinderen, ouders, leraren en zakenmensen, een openhartige en eerlijke discussie over hoe hun leven zich ontwikkelt.
De informatie is krachtig en soms verbazingwekkend: indigo-kinderen zijn onbevreesd en vrij. Sommigen schitteren, en sommigen hebben problemen. Dit boek legt uit wat er gebeurt met de Indigo's, waarom ze doen wat ze doen, en hoe ze geholpen kunnen worden tijdens de moeilijke tienerjaren – die nog moeilijker zijn als je een Indigo bent!
Lee Carroll en Jan Tober, auteurs van ‘De Indigo-Kinderen' zijn ook zeer bekend van hun werk met Kryon. Ze werken met kleur, geluid en spirit om hulp en heling te bieden. Hun boeken, CD's en gidsen zijn bekend over de hele wereld. Ze wonen in Amerika maar reizen regelmatig de wereld rond om hun boodschap van hoop en leven in gezondheid te presenteren.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
263
Laatste editie
04 december 2010
Uitgeverij
Bet-Huen Books
ISBN
9789075636741
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic