De innerlijke structuur van Tai Chi

,

0

Taoïstische meesters hebben Tai Chi niet alleen tot een gevechtskunst geperfectioneerd, maar ook tot een manier om ons lichamelijk, energetisch en geestelijk sterker te maken. Tot aan het begin van de vorige eeuw was Tai Chi slechts praktijk voor ingewijden, en ondanks de toegenomen populariteit van Tai Chi in het Westen zijn veel van de onderliggende principes nog onbekend. Dit boek laat zien dat je Tai Chi beter kunt beoefenen als je de innerlijke structuur ervan begrijpt, ongeacht op welk Tai Chiniveau je zit. Het bevat stapvoorstapinstructies om de dertien vormen van Tai Chi Chi Kung te leren beheersen.
Mantak Chia en Juan Li tonen het verband aan tussen de innerlijke structuur van Tai Chi en het opnemen, transformeren en geleiden van de drie belangrijkste krachten: de universele kracht, de kosmische kracht en de aardekracht. De innerlijke structuur van Tai Chi beschrijft de principes die je nodig hebt om te ervaren wat Tai Chi je kan bieden op lichamelijk, psychologisch en spiritueel gebied.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
248
Laatste editie
04 juni 2010
Uitgeverij
Altamira-Becht
ISBN
9789069639048

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic