De Italiaanse keuken

, ,

0

Meer dan 100 authentieke Italiaanse recepten, zowel klassieke streekgerechten als nieuwe creaties.

Sensationele recepten met vis, schelp- en schaaldieren, een keur van gerechten met vlees en gevogelte, heerlijke groenteschotels en salades, tongstrelende toetjes en zelfgebakken hapjes.

Naast deze overheerlijke recepten bevat dit boek een fantastisch overzicht van ingrediënten uit de Italiaanse keuken met toepassingen en bereidingswijze.

Dit boek is uniek: u ziet hoe u ingrediënten uit de Italiaanse keuken kunt herkennen, in welke gerechten ze verwerkt worden en hoe u die gerechten kunt bereiden.
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
01 januari 2001
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789059200081
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic