De Italiaanse klassiekers

0

60 gerechten uit de authentieke keuken én een wijngids

Met wijngids in luxe cadeaudoos

De liefde voor de Italiaanse keuken is misschien wel voor eeuwig. Immers, een authentiek, klassiek gerecht zonder poespas verveelt nooit.

De Italiaanse klassiekers is echt zo'n kookboek om steeds weer te gebruiken. Want al die topgerechten uit de Italiaanse keuken - waar je steeds naar moet zoeken- staan nu handig bij elkaar. Hoe maak ik ook al weer klassiekers als vitello tonnato, ossobuco, tiramisu en cassata? Juist dankzij de eenvoudige bereidingswijze zijn deze gerechten al tijden favoriet onder miljoenen mensen van jong tot oud. De Italiaanse klassiekers is een pracht van een Italiaanse klassiekers is een pracht van een Italiaanse verzameling authentieke gerechten, met schitterende gerechtenfotografie en prachtige sfeerbeelden uit La dolce vita.
Als extraatje heeft de luxebox een wijngids om de gerechten uit het boek nog beter te laten smaken. Bij alle wijnen wordt vermeld bij welk gerecht ze perfect passen.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
01 december 2009
Uitgeverij
Inmerc
ISBN
9789066115590

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic