De kelk van Yrith

De kelk van Yrith

5
Rank 2977 Gelezen 6 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 33 Favoriet 0 Recensies 4
Fantasy & SF Spots 1   Topics 0
Een kwaadaardige entiteit is opgesloten in een artefact. De magiërs van de Orde van Yrith hebben zo geprobeerd de levenscyclus van dit kwaad te doorbreken. Helaas komen zij er te laat achter dat de drager leeft en dat deze probeert zijn krachten terug te krijgen. Een aantal zomers later, besluit de jonge vrouw, Bibi, naar de Orde van Yrith te vertrekken. Haar doel is om haar magie beter te begrijpen en te beheersen. Gedwongen door de omstandigheden, is zij degene die moet voorkomen dat de zwarte magie uit het artefact terug kan vloeien in het bloed van de necromancer. Het bloed, dat uit meer bestaat dan alleen de zwarte magie van het kwaad.
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Aantal pagina’s
302
Laatste editie
22 februari 2019
ISBN
9789463890410
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Door lezers

Scifi & Fantasy Club / Interview met Mark Tamminga - Auteur van De kelk van Yrith
30 maart 2019 9 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (4)

Een geslaagd debuut

door: Marjolein Slats 1 like
Een leger van ondode geleid door een necromancer heeft een groot deel van het land verwoest. De magiër Yrith ontwerpt een magische kelk die de krachten van de necromancer in zich opneemt en eindigt zo de oorlog. Helaas sneuvelt hij zelf ook. Seth, die gewone en zwarte magie heeft, verbergt in...

Magisch en Meeslepend

door: Thea2019 1 like
"De kelk van Yrith” is een meeslepend boek, je bent steeds nieuwsgierig naar hoe het verder gaat! Mark weet de personages goed neer te zetten zodat je je echt betrokken voelt. Een leuk fantasy boek met een magische touch!

Verassend debuut

door: ffgezellig 1 like
Deze fantasy roman is een zeer prettig en verrassend debuut. Het hoofdpersonage Bibi ontwikkelt zich op een natuurlijke manier en neemt je mee op haar reis op zoek naar de Kelk. Een aanrader voor de fantasy lezer!

Een compleet nieuwe fantasy ervaring

door: M.G. Crow 3 reacties 1 like
Ik geef toe dat ik de cover van dit boek mooi vond en nieuwsgierig werd naar de inhoud, gezien de beschrijving en het leesfragment. Toen het boek met wat vertraging door de post aankwam, was ik nieuwsgierig genoeg en nam het meteen vast om even in te kijken. Nu, gelukkig had in niet meteen een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook