Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De keuken van Corsica

De recepten in dit bekroonde, fenomenale kookboek zijn als Corsica zelf: zonnig, geurig, kruidig, authentiek, veelzijdig en een tikkeltje ruig. Nicolas Stromboni laat ons op een persoonlijke en ongedwongen manier kennismaken met alle smaken van zijn geliefde 'eiland van de schoonheid'. De lezer leert niet alleen hoe figatelli (Corsicaanse worst) of brocciu (Corsicaanse geitenkaas) worden gemaakt, maar ook hoe je zelf de befaamde ratatouille sartenaise van Gisèle bereidt, of de canistrelli met hazelnoot van Gabriel.

Nicolas Stromboni is wijnhandelaar in Ajaccio, op Corsica. Zijn wijnkelder is een begrip, een pleisterplaats voor wijnliefhebbers en lekkerbekken uit de verre omtrek. Nicolas' missie is om steeds opnieuw de ultieme Corsicaanse drank en spijs te vinden om mensen van te laten genieten.
Toon details

Schrijf een recensie

Is De keuken van Corsica het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op De keuken van Corsica

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.