De Keyes-zusjes

De Keyes-zusjes

0
Rank 6951 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 11 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Drie zusjes en één bakkerij - dat gaat niet altijd goed. Zeker niet als ze zo verschillend zijn als Claire, Nicole en Jesse! Maar om de Keyes Bakery draaiend te houden, zullen ze toch moeten leren samenwerken...

(1) ZOETE ZINNEN
Ook al heeft Claire al jaren geen contact meer met haar zussen, toch aarzelt ze geen seconde wanneer ze haar vragen te komen helpen in de bakkerij. Bij aankomst in Seattle blijkt echter al snel dat eigenlijk niemand zit te wachten op haar komst. Vooral Wyatt, een goede vriend van haar tweelingzus, heeft duidelijk geen hoge pet van haar op. Hoe kan het dan dat de vonken overspringen iedere keer dat ze elkaar zien?

(2) ZOET ALS DE LIEFDE
Nicole heeft er schoon genoeg van om altijd maar de verstandigste te zijn. Dus besluit ze om nu eindelijk eens de bloemetjes buiten te zetten. En waarom niet samen met dat lekkere hapje dat daar ineens haar winkel binnen stapt? Hawk ziet er zelfs nog smakelijker uit dan de gebakjes in de vitrine... Eén ding beseft ze echter wel: verliefd worden op zo'n arrogante man zou niet slim zijn. En slim is ze. Toch?

(3) ZOETE STRIJD
Jesse Keyes is altijd de brokkenpiloot van de drie zussen geweest - het jongste zusje dat altijd in zeven sloten tegelijk liep. Jaren geleden is ze zwanger, boos en onbegrepen vertrokken uit Seattle. Nu is ze terug om dingen uit te praten met haar zussen, maar vooral om haar zoontje te laten kennismaken met zijn vader, Matt. Het is echter de grote vraag of deze haar nog wel wil zien.

Deze trilogie is eerder verschenen en de delen zijn ook los verkrijgbaar.
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
620
Uitgeverij
Harpercollins
Laatste editie
11 juni 2019
ISBN
9789402759150
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie