De kilo´s onder controle

0

* Het logische vervolg op ’33 kilo later’
*
Met lichte gerechten voor elke dag van het jaar
*
Hoe slaagt Koen Crucke erin om op zijn ideale gewicht te blijven?
*
Met vermelding van het aantal calorieën
Koen Crucke heeft definitief de smaak van boekenmaken te pakken. Na zijn bestseller ’33 kilo later’ is nu de tijd rijp om die 33 kilo die er zonder al te veel moeite afgevallen zijn, er ook echt af te houden! Ondanks de vele etentjes en recepties die Koen elke keer weer moet doorstaan, is hij er toch in geslaagd om op zijn ideale gewicht te blijven. Wat hij daarvoor zo allemaal doet wil hij natuurlijk zijn vele fans en de mensen die zijn eerste boek als leidraad gebruikt hebben, zeker niet ontzeggen. Voor elke dag van het jaar heeft Koen in zijn nieuwe boek een slankhoudend gerechtje in petto. Dus geen kopbrekers meer over wat vanavond te eten en zeker al geen problemen met de calorieën, want die zijn allemaal mooi berekend.
De recepten zijn met zwierige hand geschreven, zodat het boekje bijna leest als een roman. Een aanrader voor iedereen die zijn slanke lijn wil behouden, maar ook voor mensen die graag licht eten.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
208
Laatste editie
17 april 2002
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789020947946

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic