De kleedkamer 2

De kleedkamer 2

0
Gelezen 0 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
De kleedkamer is terug! 4 legendarische voorjaarsklassiekers en 2 Tourritten, 36 nationale én internationale wielerhelden, 36 unieke en meeslepende verhalen. De zes hoofdrolspelers van die bewuste ritten praten met Ruben Van Gucht en met elkaar over hun leven tijdens en na de koers. Zonder maskers en zonder schroom.

Niet alleen de protagonisten komen aan het woord, ook een indrukwekkende lijst binnen- en buitenlandse toppers, onder wie Johan Bruyneel, Sep Vanmarcke, Johan Vansummeren, Lars Boom, Patrick Lefevere, José De Cauwer, Fabian Cancellara, Alessandro Ballan, Andrei Tchmil, Walter Godefroot, Bernard Hinault, Herman Van Springel, Hennie Kuiper, Eric Vanderaerden, Steve Bauer en Sean Kelly.

Maar in De kleedkamer is het sportieve palmares niet het belangrijkste. Zonder fiets en in gewone kleren zijn zelfs de grootste wielerhelden mensen van vlees en bloed. Tijdens de montage sneuvelde er meer dan de makers lief is. Daarom biedt Ruben Van Gucht in dit boek ook een unieke blik in het hoofd en het hart van meer dan 30 topcoureurs én achter de schermen van deze topserie. Een absolute meerwaarde voor wie na De kleedkamer nieuwsgierig is naar meer
Genre
Mens & Maatschappij
Aantal pagina’s
208
Laatste editie
05 april 2019
ISBN
9789461319807
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 21,99
E-book prijsvergelijker
Advertentie