De koninklijke konijnen van Londen

,

4

Zelfs het kleinste konijn kan de grootste held zijn

Het leven is een avontuur. Alles in de wereld is mogelijk - door wil en door geluk, met een sappige wortel, een natte neus en een beetje gekke moed!
Shylo was altijd het onderdeurtje van zijn nest, de zwakste en rustigste van de familie. Zijn broers en zussen zetten hem vaak voor schut, omdat hij anders is. Maar wanneer Shylo op een groepje ratzi's stuit en van hun plan hoort om een foto van de koningin in haar nachtjapon te nemen, is het aan deze onwaarschijnlijke held om naar Londen te reizen en de Royal Rabbits of London te vertellen over dit duivelse plot! De Royal Rabbits of London kennen een lange geschiedenis in de bescherming van de koninklijke familie en nu is het aan dit geheime genootschap om in actie te komen en de ratzi's te stoppen... Maar kan een klein konijntje zo zwak en verlegen als Shylo hen ervan overtuigen dat de koningin in gevaar is?

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
368
Laatste editie
14 oktober 2016
Uitgeverij
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789077330340 , 9789000353095
Bestel dit boek vanaf  €13,99 bij

bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders


Streaming lezen of luisteren (met een abonnement)

Advertentie
Bliyoo - Oneindig lezen - 728x90

Lezersrecensies (1)

Brave konijntjes missen Republikeinse stouterd

door: Verhaalkabaal 1 like
Hoofdrolspeler in De Koninklijke Konijnen van Londen van Santa en Simon Sebag Montefiore is Shylo, een zwak en schriel konijntje, dat een ooglapje draagt om een loensend oog te bedekken. Tussen zijn stoere broers en zussen valt hij nogal uit de toon, want dat zijn allemaal grote, gezonde konijnen....