De kosmische vagebond

1

'De Kosmische Vagebond' is een eenzame planeet, die verloren en zonder zon door het universum trekt. Bij zijn ontdekking kunnen de mensen niet vermoeden dat Vagebond een geheim herbergt dat zijn uitwerking op al het leven op Aarde niet zal missen. Germount Freyon wordt erop uitgestuurd om de geheimzinnige planeet te onderzoeken en het is nog maar de vraag of hij deze gevaarlijke missie zal overleven.
'De Kosmische Vagebond' is de eerste roman van Ernst Vlcek en het is voor het eerst dat deze roman in Nederland uit wordt gegeven. Dankzij zijn 16 jarige exposé werk voor Perry Rhodan, de grootste SF serie ter wereld, heeft Vlcek zich een vaste schare fans verworven in Nederland en we hopen al deze fans een plezier te doen door deze roman nu eindelijk in Nederland uit te geven. Een eerbetoon aan één van de meest invloedrijke en geliefde schrijvers van het Duitse taalgebied.
Ernst Vlcek is een van de oudgediende uit de Perry Rhodan reeks. In 1966 publiceerde hij zijn eerste verhaal en nog geen twee jaar later schreef hij zijn eerste Perry Rhodan pocket waarna hij in 1969 al een HUGO zou winnen. Er zijn weinig auteurs in het Duitse taalgebied die zo productief en geliefd waren als Vlcek.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning , Sciencefiction & Fantasy
Aantal pagina’s
115
Laatste editie
09 november 2015
Uitgeverij
B for BooksdistriBution
ISBN
9789078437253
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Nostalgisch SF verhaal

door: Princess Marcella 1 like
De kosmische Vagebond is een zwerfplaneet die niet benaderbaar is voor de mens. Als Germount Freyon toch weet te landen op deze planeet zet hij gebeurtenissen in gang die invloed hebben op de hele mensheid. Dit verhaal doet mij nostalgisch aan. En dat is niet vreemd als je bedenkt dat het verhaal...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic