De kroniek van het paard en zijn jonkheer

0

'Hiii, hinnikte het paard. Boos, woedend, ziedend, hysterisch was hij. Wat dacht de jonkheer wel, hem hier te laten wachten, in de kou! Hij moest over een kwartier op het jaarlijkse Koningsbal zijn en nu zou hij het nooit halen!'

Zo begint het rare levensverhaal van een lelijke jonkheer. Zijn leven, als trouwe bediende van een edel paard, zal binnen een paar maanden helemaal veranderd zijn. Hij verlaat zijn veilige dorpje, duikt in de wereld van het luxe en magische Hawaï, moet gevaarlijke reddingsacties doen en voelt zelfs vlinders in zijn buik. Maar wat gebeurt er ondertussen met het luxepaardje...?

De Kroniek van het paard en zijn jonkheer is een boek waar jong en oud van kan genieten. Het vertelt de levendige geschiedenis van twee beste vrienden, die ondanks alles voor altijd verbonden zijn. Een verhaal vol onverwachte gebeurtenissen, grappige situaties en heel veel liefde.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
113
Laatste editie
23 september 2014
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402110432
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic