De kroongetuigen 2 2

2

In 2016 start alweer de derde reeks van het veel geprezen en druk bekeken programma Kroongetuigen op VTM. In dit tweede boek-bij-de-serie reconstrueert auteur Luc Schoonjans, die voor een belangrijk deel instaat voor de research van de reeks, weer enkele ophefmakende Belgische moordzaken. Daarbij o.a. een verrassende reconstructie van de zaak Andras Pandy, die veroordeeld werd voor de moord op zes familieleden en de verkrachting van drie dochters. Daarnaast krijgen we in dit boek ook nieuwe inzichten in de zaken vader en zoon Wens (die, los van elkaar, allebei aan het moorden sloegen) en Jurgen Goris (de skinhead die twee jongemannen doodschoot op een scoutsfuif).
Verschenen in
Genre
Mens & Maatschappij
Aantal pagina’s
172
Laatste editie
29 januari 2016
Uitgeverij
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089316059

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 22,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 22,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (1)

Spraakmakende Vlaamse misdaaddossiers gereconstrueerd.

door: Koen Chevalier 1 like
Tweede deel in het verlengde van de gelijknamige documentairereeks 'De Kroongetuigen' te zien op de Vlaamse zender VTM, waarin spraakmakende Vlaamse misdaaddossiers gereconstrueerd worden. Het programma wordt gepresenteerd door Jeroen Wils, de boeken samengesteld door Luc Schoonjans, die tevens...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic