De Kuip 75

,

0

De ultieme kopgoal van Pierre van Hooijdonk tegen PSV, de uitblinkende Julio Cruz in de Champions League, de hattrick van John Guidetti tegen Ajax, de onvergetelijke overwinning op AC Milan, het debuut van Willem van Hanegem, het afscheid van Ove Kindvall, de Europese finales en de andere grootse momenten uit de geschiedenis van Feyenoord en Oranje. Die staan allemaal, in woord en beeld in 'de Kuip 75', het jubileumboek ter ere van het dit jaar 75 jaar bestaande Stadion Feijenoord.

Voor wie deze 75 legendarische wedstrijden nog eens wil beleven en ge?nteresseerd is in verhalen over de bouw van De Kuip en de vele legendarische popconcerten in het stadion, is dit boek een aanrader. Het meer dan tweehonderd pagina's tellende (foto)boek 'de Kuip 75' is van de makers van het boek 100 jaar Feyenoord en de biografie?n van Coen Moulijn en Willem van Hanegem. Het boek 'de Kuip 75' is geschreven door Wessel Penning en Jaap Visser en wordt uitgegeven door Kick uitgevers.
Verschenen in
Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Aantal pagina’s
219
Laatste editie
31 maart 2012
Uitgeverij
Kick Uitgevers
ISBN
9789048814862
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic