De kunst van het wakker worden

1

Kost het je moeite om wakker te worden? Heb je nooit zin om je bed uit te komen? Kom je regelmatig te laat op je werk? Met dit boek heb je geen drie koppen koffie en een halfuur douchen meer nodig om fris en fruitig de dag aan te kunnen!
In De kunst van het wakker worden staat de Tibetaanse methode Kum Nye (uitgesproken als ‘koem nee’) centraal. Dit is een ontspannende bewegingsactiviteit die enigszins vergelijkbaar is met hatha yoga of tai chi. Het wordt ook wel Tibetaanse heilyoga genoemd. Er zijn acht posities die elk twee minuten worden volgehouden; elke oefening is bedoeld voor een specifiek lichaamsdeel.
De Kum Nye-oefeningen verhogen je energieniveau, uithoudingsvermogen en vitaliteit, ongeacht leeftijd of gezondheid. Bovendien kunnen de oefeningen terugkerende pijn en oude blessures verminderen. Met Kum Nye voel je je 's ochtends fitter en kun je dat gevoel de hele dag behouden. Het effect ervan is zo groot dat je de oefeningen niet vóór het slapengaan moet doen!
Extra bij deze uitgave is een special over het bön-boeddhisme geschreven door Ferry van Haastert, waarvan deze vorm van Tibetaanse geneeskunde een onderdeel is.
Stephanie Wright is een ervaren chiropractor met een grote kennis van natuurlijke medicijnen, kruiden en systemen van lichaamsoefening. Ze is gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van aandoeningen aan het bewegingsapparaat met behulp van Kum Nye, een Tibetaanse yogavorm. Stephanie Wright woont en werkt in Londen, waar ze haar praktijk heeft.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
128
Laatste editie
27 september 2011
Uitgeverij
Inspiread
ISBN
9789045312460 , 9789045312989
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic