De Laatste dagen van Amelia

26

Kate Baron wordt tijdens een belangrijk overleg gestoord door een telefoontje. Haar dochter Amelia wordt per direct geschorst van haar exclusieve privéschool.
Of Kate onmiddellijk wil komen. Als ze aankomt bij Grace Hall wacht haar verpletterend nieuws: Amelia is dood. Kate verkeert in shock en is diep verdrietig. Ze kan niet accepteren dat haar dochter zich van het leven zou beroven. Dan krijgt Kate een anonieme sms:

Amelia is niet gesprongen.

Wat hield Amelia geheim? De waarheidblijkt duisterder dan Kate ooit had kunnen bedenken.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Reconstructing Amelia
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
21 augustus 2014
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021808963 , 9789021808970

Hebban recensie

Goed geslaagd boek maar niet erg spannend

door Jennefer Mellink op 01-10-2014

Kimberly McCreight brak met De laatste dagen van Amelia  internationaal door. Met dit spraakmakende boek heeft ze diverse nominaties en prijzen binnen weten te slepen. Als freelance schrijfster heeft McCreight artikelen geschreven voor bekende Amerikaanse bladen en kranten. Ook heeft ze diverse korte verhalen geschreven en gepubliceerd. Kimberly McCreight woont in Brooklyn met haar man en twee...


Lezersrecensies (2)

En maar doorlezen...

door: Kristel Mulder 1 like
De laatste dagen van Amelia – Kimberly McCreight

Advocate Kate Baron wordt opgeroepen door de kostschool van haar dochter. Ze wordt geschorst vanwege het feit dat ze meineed heeft gepleegd. Er moet een vergissing zijn.
Als ze op de school aankomt wacht haar ander vreselijk nieuws: haar dochter...

Realistisch en indringend.

door: Patrice van Trigt 1 like
Het leven als moeder én carrièrevrouw is best pittig maar advocate Kate heeft het zo op het oog prima voor elkaar samen met haar 15 jarige dochter Amelia. Financieel ontbreekt het hen aan niets en Amelia zit dan ook op een exclusieve school waar zij een echte uitblinker is. Sinds de lagere school...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic