De laatste man

2

Selfmade zakenman Roman Kerkorian worstelt en wroet zich door het leven. Hij nadert de door hem zo verafschuwde kaap van de zeventig, zijn club Racing FC zit in wreed slechte papieren, en dan wordt hij bij eenoude vriend geroepen…

De laatste man vertelt een meeslepend verhaal over vergane glorie en nieuwe liefde, tot op de draad versleten vriendschap, ziekte en aftakeling, eenzaamheid, doorgaan tot de laatste snik, de angst voor het zwarte gat en het onafwendbare einde... Dit alles overgoten met de nodige humor, jazeker!

Deze vierde roman van Koen Van Wichelen (1966) is afwisselend hard en zacht van toon, ontroerend en hilarisch, zoet en zuur en bij momenten net zo adembenemend en spannend als een thriller. De lezer weze gewaarschuwd: eens je aan dit boek begint, laat die dekselse Oude Krokodil Kerkorian je 344 pagina’s lang niet meer los. Om het met de woorden van de President zelve te zeggen: En avant la musique!

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
344
Laatste editie
12 mei 2016
Uitgeverij
Boeken Magazine Uitgevers
ISBN
9789082521603

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic