De laatste schreeuw

31

Nog 1453 kilometer?

Hij is net vrijgekomen uit de gevangenis. Hier heeft hij zeven jaar op gewacht. Het duurt nu niet lang meer.

Nog 876 kilometer?

Door haar getuigenis belandde hij achter de tralies. Nu is het tijd voor wraak.

Nog 305 kilometer?

Voor haar werk taxeert Beth Denison antieke voorwerpen en meubelen. Als ze de opdracht krijgt een set antieke porseleinen poppen te taxeren, heeft ze geen idee dat dat het begin is van een beangstigend kat-en-muisspel.

Nog 161 kilometer?

Dan worden de gruwelijk toegetakelde lichamen gevonden van enkele jonge vrouwen. De beschadigingen op de poppen die Beth onderzoekt, vertonen griezelige overeenkomsten met de verminkingen van de slachtoffers.

Nog één schreeuw verwijderd?

Hij is dichterbij dan ze denkt. Wordt Beth het laatste stuk uit zijn magnifieke collectie?

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
One Scream Away
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Ewout van Hecke , Pieter Janssens
Laatste editie
06 oktober 2009
Uitgeverij
de Fontein
ISBN
9789026126598
Advertentie

Hebban recensie

Komt langzaam op gang

door Jennefer Mellink op 06-01-2010

Het was nooit Kate Brady’s intentie om haar schrijfwerk te publiceren, maar toen haar kinderen oud genoeg waren en overdag op school zaten, schreef ze een verhaal over de karikaturen die al die tijd in haar hoofd rondspookten. Het verhaal dat daaruit voortkwam was haar thrillerdebuut: De laatste schreeuw.
Op dit moment geeft Kate Brady muzieklessen en is ze dirigent van een koor. Ook is ze druk...

Lezersrecensies (5)

Goed boek voor de zomervakantie.

door: Janneke Bouwman 1 like
'De laatste schreeuw' is de schreeuw die Chevy Bankes wil horen wanneer hij antiekhandelaarster Beth Denison vermoord. Hij is ervan overtuigd dat hij daarna het zingen van zijn moeder in zijn hoofd nooit meer zal horen. En aangezien Beth jaren geleden een moord die hij wilde plegen heeft verziekt -...

Thrillerdebuut

1 like
Een angstaanjagende thriller waarvan liefhebbers zullen smullen! Geloofwaardige personages, naast spanning ook een romances en een heel sterk plot. Dit is haar thrillerdebuut en wat voor één.

door: henriet schotman 1 like
Het boek komt langzaam op gang omdat er zoveel personages in het begin aan je worden voorgesteld. Als je daar doorheen bent, volgt er een waanzinnige spannende thriller. Als je niet kunt wachten op de volgende boeken van Karin Slaughter, Karen Rose of Lisa Jackson dan is dit boek van Kate Brady een...

Recensie De laatste schreeuw

door: Mieke Piersma 1 like
Een super spannend boek, met een huiveringwekkend plot. Ik had even moeite om in het verhaal te komen door de vele personages, maar daarna is het boek bijna niet weg te leggen. Behalve moord en doodslag komt er ook een liefdesverhaal aan bod. Een heel goed boek met heftige passages van een...

Recensie De laatste schreeuw

door: Annemieke Roolvink 1 like
Ik begrijp niet dat zo weinig mensen dit boek gelezen hebben. Het is een spannend boek en je wilt alleen maar doorlezen om uit te vinden hoe het precies zit. Aanrader!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic