De landgoedkeuken

De landgoedkeuken

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0

Heerlijkheid Mariënwaerdt is een eeuwenoud familielandgoed van ruim 900 hectare in het Betuwse Beesd. Met de oogst van het land en uit de historische moestuin en uit de boomgaard worden eigen producten gemaakt,
zoals jams, curds, chutneys, sappen en sauzen, koekjes, granola, noten- en appeltaart. Een grote kudde melkvee graast het gehele jaar op de klaver- en kruidenrijke weilanden van het landgoed. Van de biologische
melk wordt kaas gemaakt.

Op Mariënwaerdt wordt met de seizoenen mee gekookt. Binnen de familie van Verschuer zijn van generatie op generatie recepten en bereidingstechnieken doorgegeven. De huidige generatie heeft de familierecepten
aangepast aan deze tijd en nieuwe recepten toegevoegd. In De landgoedkeuken delen zij deze recepten, waardoor een stukje van de magie van Mariënwaerdt voor iedereen toegankelijk wordt.

Genre
Culinair
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Fontaine uitgevers
Laatste editie
01 augustus 2019
ISBN
9789059569447
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie