De lantaarn

7

Eve wordt stapelverliefd op de charmante Dom. Hun stormachtige romance leidt tot de aankoop van een oud huis, Les Genévriers, in de Provence. Terwijl de prachtige zomer op zijn einde loopt, raakt Eve omringd door geheimen en leugens. Dom praat niet graag over zijn verleden en al helemaal niet over de raadselachtige verdwijning van zijn eerste vrouw Rachel. Terwijl Eve probeert de gebeurtenissen rondom Rachels laatste dagen te ontrafelen, stijgt de spanning in huis tot ondraaglijke hoogte. Het vervallen Les Genévriers lijkt zelf tot leven te komen.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
20 maart 2012
Uitgeverij
The House of Books
ISBN
9789044334678

Hebban recensie

Een psychologische delicatesse

door Robert Van der Meiren op 22-05-2014

"Totdat je het zelf meemaakt, weet je niet hoe het zal voelen om bij een man te blijven die iets verschrikkelijks heeft gedaan. Niet wetend of het ergste al gebeurd is of nog moet komen en hem zo graag willen vertrouwen..."

Dit citaat, dat als een vooruitblik al op bladzijde 11 te lezen staat, vat de pure essence van het verhaal van De lantaarn samen. En neem het woord "essence" maar in de brede...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic