De leesclub

De leesclub

0
Rank 6711 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 9 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
De leesclub is de nieuwe feelgoodroman van Laura de Koning; herkenbare belevenissen van een vriendinnen leesclub vol liefde en romantiek, voor alle fans van Jill Mansell en Sophie Kinsella

Eline en Renske zijn al sinds de basisschool bevriend. Ze delen een onstilbare leeshonger en op initiatief van Renske hebben ze een leesclub opgericht. Renske heeft net te horen gekregen dat ze het vervallen landhuis van een tante heeft geërfd, maar ze twijfelt of ze de erfenis wel kan en wil aannemen. De leesclubleden reageren enthousiast en bedenken zelfs een nieuwe bestemming: een landhuis voor lezers én schrijvers. Een plek waar lezers elkaar kunnen ontmoeten en schrijvers zich kunnen terugtrekken om aan een nieuw boek te werken. Renske en haar vriendinnen gaan aan de slag, en krijgen het tijdens de grote verbouwing te stellen met allerlei bouwperikelen, norse buurmannen en onbetrouwbare types. Zal het ze lukken hun droomplek te creëren?

Laura de Koning schreef eerder De flirtcursus een sprankelende feelgoodroman vol humor, herkenning en romantiek. Ze woont met man, kinderen en een flinke veestapel in de kop van Noord-Holland.
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Laatste editie
11 juli 2019
ISBN
9789026344527
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 17,50
E-book prijsvergelijker
Advertentie