De Libanese keuken

0

Tradities, ingredi?nten, smaken, technieken, 80 klassieke recepten

Ontdek de rijke en levendige kookkunst van Libanon, een van de meest verfijnde keukens ter wereld. Ontdek de verschillende aspecten van de Libanese eetgewoonten.

In de inleiding worden de geschiedenis en de geografische kenmerken van dit interessante land behandeld; daarnaast komen de speciale ingredi?nten van deze keuken uitvoerig aan de orde.

Onder deze klassieke gerechten bevinden zich een groot aantal bijzondere mezzegerechten, spannende en originele hoofdgerechten, een rijk assortiment aan verrukkelijke groentegerechten en de kostelijke zoetigheden en romige desserts waar dit gebied zo beroemd om is.

Geniet van een geurige olijven-paprikasalade, geroosterde kippenvleugeltjes met knoflook en sumak, vis met tomaat en granaatappelsaus, pittige vleesdumplings in yoghurtsaus, geroosterde lamsbout met rijst en geurige griesmeelcakes met maanzaad.

Bevat meer dan 300 prachtige en instructieve foto?s en een voedingswaardelijst voor elk recept.
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
17 november 2010
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048302956
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic