De liefdesmachine

1

Onmogelijke liefdes zijn er in soorten en maten maar wat Wouter Godijn ons voorschotelt, grenst aan het ongelooflijke. Alexander Lodewijk van Putten, een psychotherapeut die zich heeft bekwaamd in de zogenaamde shadowtherapie, komt in een diepe crisis terecht wanneer hij zijn grote liefde van vroeger tegenkomt en die, intenser nog dan toen, opnieuw beleeft. Met huid en haar wordt hij verzwolgen en hij geniet. En dan is er nog zijn vader, die aftakelt – en ook dat gaat met volle kracht en overtuiging. Tussen de grote liefde en de grote aftakeling is Alex uiteindelijk geen schim meer van zichzelf. Er moet redding komen, maar waarvandaan? En hoe?

In De liefdesmachine laveert Godijn tussen ontluistering en opwinding in misschien wel het bijzonderste proza dat er op het ogenblik in ons taalgebied wordt geschreven.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
01 maart 2016
Uitgeverij
Atlas Contact
ISBN
9789025446321 , 9789025446338

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersHebban recensie

    Guy Doms Hebban Recensent

Wellustige bokkensprongen

door Guy Doms op 29-03-2016

Alexander Lodewijk van Putten is een psychotherapeut. Hij belandt zelf in een persoonlijke crisis wanneer hij zijn oude liefde opnieuw ontmoet en deze liefde opnieuw heel intensief gaat beleven. Geen splinter blijft van hem heel, hij wordt immers helemaal opgeslorpt. Vervolgens staat zijn aftakelende vader centraal; dit veroorzaakt bij Alexander een toestand van onstabiliteit. In het derde en...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic