De maan

1


De Maan beroert ons innerlijk, beïnvloedt onze gevoelens en prikkelt ons intuïtieve weten. De afbeeldingen op deze kaarten werpen licht op je onderbewuste en geven de zachte fluistering van je ziel een stem. De teksten (een stelling, een vraag en een actie) maken je bewust van een actueel thema en zetten je aan je innerlijke krachten te ontwikkelen. Waar je aandacht heengaat, volgt je bewustzijn en waar je licht op werpt, dat wordt zichtbaar. Deze mystieke kaarten geven je handvatten om je dromen te verwezenlijken en stimuleren je te zijn wie je bent in al je kwetsbaarheid, kracht en grootheid.
Gebruik deze kaarten van Petra Stam als een gids of inspirator op je aardse en spirituele pad. Ontdek je potentie en onderneem de actie die nodig is om die te versterken. De kaarten resoneren met wat jij onbewust al weet, maar nu bewust kunt worden en neerzetten in de wereld.
Het spel bevat 66 Maankaarten en enkele kaarten met gebruiksaanwijzig, leggingen en tips.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
02 september 2014
Uitgeverij
A3 boeken
ISBN
9789491557163
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Orakelkaarten

door: Marjan van Druenen 1 like
Petra Stam is een veelzijdig spiritueel coach. Zij schreef eerder, samen met Marja de Zeeuw, “In het licht van de Maan – handboek symboliek, vieringen en bewustzijn”, een praktisch werkboek waarin de maan vanuit vele invalshoeken bekeken wordt. Een mooie aanvulling hierop zijn haar “De...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic