De magische kinderen - Sam, de onzichtbare jongen

1

Magische kinderen.

Sam Straal voelt zich ellendig. Zijn ouders zijn op ruimtereis vertrokken, maar het contact met hun ruimteveer is verbroken. Sam wordt opgevangen door de buurvrouw, Hilda Hartsteen, die helemaal niet om hem geeft. Gelukkig ontmoet Sam op een nacht het verdwaalde ruimtewezentje Splotsh. Ze worden de beste vrienden en maken samen veel plezier, vooral wanneer Sam ontdekt dat Splotsh hem onzichtbaar kan maken! In dit mooie, grappige verhaal ontdekt Sam, terwijl hij met zijn onzichtbaarheid de gemene Hilda de stuipen op het lijf jaagt, dat moedig zijn heel belangrijk is in het leven.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
96
Laatste editie
15 maart 2005
Uitgeverij
Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU
ISBN
9789044707571
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie De magische kinderen - Sam, de onzichtbare jongen

door: Zazou 1 like
Ik vond het geen leuk boek. Een beetje rommelig, bij elkaar geraapt.Ik vroeg me regelmatig af waar het boek naartoe wilde. - De ruimtereis van de ouders van Sam? - De vermissing van het Sterrenveer? - De ontmoeting met Splotsh, een ruimtewezentje? - Het onzichtbaar worden? Waar het werkelijk om...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic