De meest complete wijnencyclopedie

0

Een uiterst volledig en rijk geïllustreerd naslagwerk van bijna 700 pagina's over alle wijnen in de wereld Een absolute bestseller: al meer dan 500.000 exemplaren verkocht in vijftien landen Aanbevolen door de bekende wijnschrijvers Guido Francque en Hubrecht Duijker Elke appellation, officieel en officieus, mét de meest toonaangevende wijnhuizen Verschillende keren bekroond als beste wijnboek
Tom Stevenson, driemaal de winnaar van Wine Writer of the Year, heeft zijn klassieke gids aangevuld en vernieuwd. Zo heeft hij ervoor gezorgd dat de reputatie van De meest complete wijnencyclopedie als onmisbaar naslagwerk voor alle wijnliefhebbers hoog wordt gehouden. Wijnen van de wereld Dit zeer internationale naslagwerk omvat elk wijnproducerend land, van de Oude tot de Nieuwe Wereld, met inbegrip van de meest recente opkomende regio's. Het is het enige eendelige boek dat uitputtende informatie geeft over elke regio in de wereld waar wijnranken groeien en belangrijke producenten. De veelgeprezen en invloedrijke wijze waarop Tom Stevenson informatie presenteert, is ideaal voor iedereen, van beginners tot experts zijn wijnencyclopedie is verplichte kost bij examens in Master of Wine, Master Sommelier en Cape Wine Master en zal u helpen om zelf begrip en waardering voor wijn te ontwikkelen.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
664
Laatste editie
03 oktober 2006
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789077445112

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic