De melkfabriek

,

8

Artikelen 2 Lijsten 2

Boeken over borstvoeding zijn er zat. Maar boeken over borstvoeding met zowel humor als relativering een respect voor flesvoeding zijn schaars. Daarom schreef tv-presentator Sofie van den Enk samen met co-auteur Eva Munnik De melkfabriek. Het is een handboek voor borstvoeding: alles wat je als (aanstaande) moeder moet weten over het voeden van je baby staat erin. Met ervaringsverhalen van Sofie (die haar twee kinderen borstvoeding gaf), van Mireille, een zeer ervaren en relativerende kraamverzorgster, en van andere BN'ers. Zelfs de man van Sofie komt aan het woord.

Het is het eerste boek over borstvoeding met een hoofdstuk over flesvoeding, waarnaar je te allen tijde zonder schuldgevoel (maar dan ook ECHT) mag doorbladeren. Want hoe mooi borstvoeding ook is, flesvoeding is ook helemaal goed! Doe vooral waar je je als moeder het best bij voelt, dat is de boodschap van De melkfabriek.

Verschenen in
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
11 februari 2016
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022576731 , 9789402306088


Artikelen over De melkfabriek

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €12,99 bijAdvertentie

Hebban recensie

    Jacky van Dijk Hebban Recensent

Een eerlijke kijk op borstvoeding

door Jacky van Dijk op 12-05-2016

Sophie van den Enk kennen we allemaal als presentatrice en columniste, maar ze is ook moeder van twee kleine kinderen die net uit de luiers zijn. Omdat er volgens haar geen 'normaal' boek over borstvoeding is te vinden, schreef zij samen met collega-journalist Eva Munnik een borstvoedingshandboek met praktische adviezen en ervaringsverhalen, zo valt te lezen in het voorwoord van De melkfabriek.

De...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic