De mens als van stralend licht

0

DE MENS ALS VAN STRALEND LICHT
Wat is de essentie van ons bestaan en hoe kunnen we dieper in het leven doordringen? Nicolette kreeg daarover een diepgaand visioen aangereikt waardoor het scheppingsverhaal volgens Genesis in een verrassend licht kwam te staan. Er bleken inspirerende sleutels voor het leven van nu in aanwezig.
De mens is geschapen naar Gods beeld en gelijkenis, vertelt Genesis. De waarde van deze woorden wordt in dit boek uitgediept. Het blijkt een waarde te zijn die in onze tijd door de man en de vrouw op eigen wijze tot een bron van inspiratie kan worden waardoor de zoektocht naar de identiteit extra diepte krijgt. We ontdekten hoe de vraagstukken en de groeipijnen van mannen en van vrouwen geworteld zijn in wat de schrijvers van Genesis wilden overbrengen.
Het leven zien we als een uitdaging om in alle opzichten tot bloei en ontplooiing te komen. We worden uitgenodigd om voorbij leerstelsels en dogma’s onszelf te ontmoeten in spiritueel, mentaal en emotioneel opzicht. Zo ontstaat er een zicht dat diepte en richting geeft aan het leven en als een steun binnen relaties kan uitwerken.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
22 augustus 2014
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402120448
Bestel dit boek vanaf  €40,62 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic