De mindfulness revolutie

0

Mindfulness is een krachtig zelfhulpgereedschap gebaseerd op Oosterse meditatie. Door volledig in het hier en nu te zijn kun je je hoofd leegmaken van negatieve gedachtes en ontsnappen aan nutteloze, automatische reacties.
Deze baanbrekende, klinisch bewezen aanpak voor de behandeling van stress, angst en depressie wordt nu aangegrepen en geprezen door professionals in de gezondheidszorg, sociale zorg en het onderwijs. In deze uitgebreide gids legt uit Sarah Silverton uit hoe deze zachte maar zeer doeltreffende aanpak je kan helpen om op een rustiger, wijzer en positievere manier te leven.
De mindfulness revolutie geeft geïllustreerde stap-voor-stap oefeningen die betrekking hebben op essentiële mindfulnesstechnieken, zoals ademhaling en lichaamsbewustzijn, en zorgen voor mindfulbewustzijn in het dagelijks leven.
De mindfulnessrevolutie bevat informatie over het gebruik van mindfulness om jezelf te behandelen tegen stress, angst, depressie en chronische ziekte. Tevens zijn er hoofdstukken over mindfulness voor kinderen en hun verzorgers.
De mindfulness revolutie werd mede geschreven door enkele leraren van het ervaren team van opleiders aan het Centrum van mindfulnessonderzoek en -praktijk aan de Bangor University, in Noord-Wales.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Laatste editie
28 september 2012
Uitgeverij
Inspiread
ISBN
9789045313795
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic