De Nazaten - Een ingenieuze roman over een Haagse machtsgreep

2

Het is 1976 wanneer Schelto, aan het begin van zijn loopbaan in het bankwezen, wordt benaderd door een vrouw met een hoogst ongebruikelijk en persoonlijk verzoek. Hij kan dan nog niet vermoeden dat zijn besluit daarover decennia later enorme gevolgen heeft voor zijn gezin, zijn liefdesleven en de Nederlandse politiek. Deze roman is de weergave van het dagboek dat Schelto heeft bijgehouden vanaf zijn 25e levensjaar. Hij beschrijft van dichtbij het ontstaan van een van de grootste aardverschuivingen die de Nederlandse politiek heeft meegemaakt. Hij ontrafelt stap voor stap het geheim van een ingenieus en schokkend plan dat allemaal lijkt te zijn begonnen met die ene vraag.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
210
Laatste editie
11 januari 2019
Uitgeverij
Boekscout VOF
ISBN
9789402250312

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 21,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 21,50
bestellen
bestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Interessant plot!

door: mosasaurus 1 like
Ingenieuze roman met verassende wendingen en een vernieuwde kijk op de Nederlandse samenleving. Prettig taalgebruik, leest heerlijk weg, naarmate je verder komt in het boek wordt het steeds spannender. Anders en boeiend!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic