De nieuwe aarde

0

'De Nieuwe Aarde' is een autobiografisch verhaal waarbij de schrijfster in gesprek gaat met haar hogere Zelf en de opgestegen meesters (Jezus, Buddha, Saint Germain, ...). Deze brengen haar inzichten over het leven en tonen haar praktische stappen om te leven vanuit haar essentie, haar IK BEN. Ze vertellen dat wij de aarde totaal anders kunnen ervaren en veranderen als we leven vanuit onze goddelijke essentie.
Van zodra we het bron-stuk in onszelf erkennen, voelen en leven, ervaren we de huidige realiteit als nieuw, als een Nieuwe Aarde. We ervaren dan veel liefde, innerlijke blijheid en zelfvertrouwen en we werken dan samen met anderen vanuit wie we écht zijn. Zo komen er gemakkelijk oplossingen voor vervuiling, misdaad en voedseltekort. Zelfs als slechts enkelen dit proces gaan, ontstaat een wereld van verschil.
Het eerste moment dat de schrijfster over deze Nieuwe Aarde hoort, lijkt deze voor haar iets heel zweverig en onmogelijk. Doorheen het verhaal neemt ze stappen en merkt ze dat hierdoor haar leven duidelijk verandert en ze zaken kan die ze nooit voor mogelijk had gehouden.
Dit boek koppelt spirituele kennis aan praktische acties. Op dit moment heeft de wereld nood aan mensen die hun goddelijke IK BEN kracht voelen en die van hieruit actie nemen. Zo maken we van de wereld een plaats die veel meer in lijn ligt met onze essentie en onze zielsverlangens. Dit is geen illusie. Het is echt mogelijk als we de eenvoudige methodes gebruiken die het boek aanreikt.
Als mensheid hebben we te kiezen: Of we blijven onze kop in het zand steken en creëren heel moeilijke levens-situaties, of we zetten effectieve stappen naar de Nieuwe Aarde. Aan jou de keuze!
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
272
Laatste editie
31 juli 2014
Uitgeverij
Atlanten
ISBN
9789082218008
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic