De nieuwe keuken van de Veluwe

,

0

Hoe een heideschaap smaakt, hangt af van waar hij graast. In boerenkaas proef je wat de dieren eten. Uit de natuur komt wild, bessen en paddenstoelen. Ofwel: de Veluwe kent vele smaken. Chef-koks van de beste Veluwse restaurants weten dat. Met traditionele producten van boerderijen en producten uit de natuur bereiden ze nieuwe Veluwse gerechten en zetten ze de smaak van de streek op de kaart.

In De nieuwe keuken van de Veluwe vertellen deze (chef)koks en ook cateraars, producenten en leveranciers over hun passie voor een eerlijke en streekgebonden keuken. Ze geven hun bijzondere recepten prijs, natuurlijk gebruik makend van lokale ingredienten. In diverse columns worden de herkomst en de toepassingen van deze ingredienten beschreven. Proef het verschil in de nieuwe keuken van de Veluwe.

Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
128
Laatste editie
30 september 2015
Uitgeverij
SU "De Ronde Tafel" (Cluit BV)
ISBN
9789075271874
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic