De nieuwe soepbijbel

0

- Meer dan 200 nieuwe recepten voor zalige soepen, bouillons, chowders, bisques, consommé en gumbo

- Meer dan 750 prachtige, speciaal voor dit boek gemaakte kleurenfoto’s

- Gerechten uit de hele wereld, zoals Mediterrane worst-pestosoep, Italiaanse erwten-basilicumsoep, Hongaarse kersensoep, Marokkaanse harira, Zeevruchtengumbo uit Louisiana, Mexicaanse Avocado-limoensoep, Chinese kippensoep met chilipeper, Thaise visbouillon en Balinese groentesoep

- Met een volledig overzicht van ingrediënten en hoe u ze gebruikt, en stapsgewijze aanwijzingen voor uw eigen heerlijke bouillons en originele garneringen

- Elk recept is voorzien van overzichtelijke voedingswaarden – van het aantal calorieën tot de hoeveelheid vet, cholesterol, koolhydraten, suiker en eiwitten
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
27 oktober 2010
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048303311 , 9789059206052
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic