De nieuwe wokbijbel

, ,

0

Meer dan 180 klassieke en moderne roerbakgerechten uit het Oosten en Westen, geïllustreerd met ruim 700 foto’s die u stap voor stap de bereiding tonen

Ontdek de veelzijdigheid van de wok in deze bijzondere verzameling gerechten die u het Verre Oosten laten proeven

Bevat gerechten voor elke gelegenheid, van krokante loempia’s en sappige gestoomde dim sum tot snelle, verse roerbakgerechten, pittige curry’s en zoete, kleverige desserts

Met meer dan 180 recepten uit China en Zuidoost-Azië, zoals klassiekers als Knapperige Thaise miesalade, Gesmoorde varkensbuik met bladgroenten, Tempura van zeevruchten, Geroerbakt rundvlees in oestersaus en Nasi goreng

Met deskundig advies over het gebruik van een wok, duidelijke instructies, tips en bij elk recept een analyse van de voedingswaarde

Elk recept is voorzien van overzichtelijke voedingswaarden – van het aantal calorieën tot de hoeveelheid vet, cholesterol, koolhydraten, suiker en eiwitten
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
27 oktober 2010
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048303328 , 9789059205628
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic