De Nubische prins

2

Tegenstellingen tussen arm en rijk, de uitwassen van onze moderne beschaving, mensensmokkel en slavenhandel; een nieuwe roman met veel vaart van Juan Bonilla. Het verhaal is genuanceerd, schokkend, verrassend actueel en met een satirische ondertoon.

Premiejager is zijn beroep. Moisés Froissard Calderón is altijd op jacht naar de mooiste lichamen die als model, prostituee, callgirls of stripper (m/v) dienst kunnen doen. In landen waar een economische crisis of natuurramp heeft plaatsgevonden, of aan de West-Europese kusten waar illegale vluchtelingen zijn gestrand, werft hij ‘personeel’ voor Club Olympus, een wereldwijd prostitutienetwerk. Want waarom zou je je lichaam niet verkopen als je leven er beter van wordt?
Voor een van de rijkste clienten gaat Moisés op zoek naar een Afrikaanse vluchteling in Málaga. Maar de meedogenloze jacht op deze ‘Nubische prins’ gooit zijn hele leven overhoop…
Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Los príncipes nubios
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
N. Geel
Laatste editie
23 mei 2006
Uitgeverij
Signatuur
ISBN
9789056721619
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie De Nubische prins

door: Safi 1 like
Wanneer je hoge verwachtingen hebt van een boek komt dat omdat je een eerder boek van die schrijver mooi vond en hoopt op minstens hetzelfde. Maar helaas, dit is een boek wat mij stukken minder kon boeien dan niemand kent niemand De gewetenloze hoofdpersoon Moisés is een jager, een jager op...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic