De ondraaglijke droomwereld van Champa de chauffeur

4

Verboden Chinese roadnovel

Champa heeft een zorgeloos leven in zijn geboorteplaats Lhasa, Tibet, waar hij een baan heeft als chauffeur van Mei, een pittige zakenvrouw en kunstverzamelaar. Wanneer hij naast het chauffeuren ook met haar naar bed begint te gaan, wordt zijn leven een stuk ingewikkelder. En spannender. Hij geniet net zoveel van het onstuimige seksleven met Mei als het rondrijden in haar grote Toyota. Maar er ontstaan problemen als Mei een boeddhabeeld mee naar huis neemt een boeddhabeeld van zo n uitzonderlijke schoonheid dat Champa s leven volkomen op zijn kop komt te staan.
De ondraaglijke droomwereld van Champa de chauffeur is gesitueerd in Lhasa en Beijing en is een donkere en humoristische roadnovel die de harde kant van de justitie in de Chinese steden vandaag de dag laat zien.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
240
Laatste editie
02 september 2014
Uitgeverij
Signatuur
ISBN
9789056724917 , 9789044970760
Bestel dit ebook vanaf  €5,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Geweldig verslavende roadnovel die je in 1 keer uitleest

door: Sippie 1 like
De ondraaglijke wereld van Champa de chauffeur door Chan Koonchung

De wereld van Champa is er een van seks, drugs en Tibetaanse rock and roll. Maar dan zonder de drugs en iets meer seks. Het verhaal van Champa speelt zich af in de Tibetaanse hoofdstad Lhasa en Beijing. Champa is chauffeur van de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic