De onzichtbaren 1: Het geheim van Misty Bay

6

Douglas wordt gekweld door angstaanjagende nachtmerries over een kinderbende die De Onzichtbaren heet. Tijdens de zomervakantie bij oom Ken in Misty Bay ontdekt hij dat zijn oom zestig jaar eerder lid van De Onzichtbaren was. Wanneer enkele vrienden van oom Ken plots sterven, lijken de doodsoorzaken natuurlijk. Crystal, de kleindochter van een van de overleden personen, denkt daar echter anders over. Het meisje is begaafd met telepathische krachten en vermoedt dat de vrienden van oom Ken vermoord werden door niemand minder dan Angus Scrimm, een tovenaar die door De Onzichtbaren verslagen werd maar die nu teruggekomen is om zich te wreken. Met de hulp van Peter, een slim en bijdehand leeftijdsgenootje, richten Douglas en Crystal de bende van De Onzichtbaren terug op. Ze gaan op zoek naar de oorsprong van een mysterie waarbij het verleden en Douglas' nachtmerries een belangrijke rol spelen.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Aantal pagina’s
244
Laatste editie
14 februari 2012
Uitgeverij
Bakermat
ISBN
9789078345688

Lezersrecensies (1)

Wat een geweldige leuke serie!

door: Natasja (Tazzy) J. 1 like
Dit is het eerste boek van een hele leuke jeugdboekenserie. Stephen King noemt hem de nieuwe Harry Potter. Het is voor een Harry potter fan zeker een aanrader. Het gaat over Douglas. Hij logeert in de zomervakantie bij zijn oom in Misty Bay. Hij heeft steeds van die enge nachtmerries, ze worden...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic