De overspelclub

2

EEN VROUW, EEN ECHTGENOOT EN EEN MINNARES: AAN WIENS KANT STA JIJ?
Nicholas is echtscheidingsadvocaat en de ideale echtgenoot van Mal, een multigetalenteerde vrouw, toegewijd moeder van hun twee kinderen en kookboekenschrijfster. Als op een dag de jonge ambitieuze Sara op het kantoor van Nicholas verschijnt, slaan de twijfels bij hem toe: wat wil deze bloedmooie single van hem?
In deze ingenieuze roman kijk je als een voyeur mee in een driehoeksrelatie. De aardige Mal die vol zelfspot vertelt over haar drukke leven; de slimme, sexy Sara, die je het gunt dat ze Nicholas weet te verleiden; en dan de verwarde Nicholas: als hij de doortrapte Sara maar kan weerstaan.
De Overspelclub is een spetterende, eigentijdse roman over liefde, bedrog en lust, waarbij zowel de minnares, de man, als de bedrogen echtgenote stuk voor stuk de sympathie van de lezer weten te wekken.
Tess Stimson is journalist voor onder meer The Daily Mail. De Overspelclub is haar eerste roman. Ze woont met haar gezin in Florida.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
M. Eggermont
Laatste editie
01 januari 2007
Uitgeverij
FMB Uitgevers
ISBN
9789049999360
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Ongeinspireerd drama

door: Thea 1 like
We lezen over het huwelijk van Nicholas, echtscheidingsadvocaat en Malinche, toegewijd moeder en kookboekenauteur. Dan komt de mooie en jonge Sara bij Nicholas op kantoor werken en kan Nicholas de verleiding van de sexy Sara niet weerstaan. Malinche heeft haar oude liefde, de prachtige man Trace...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic