De paperclip

4

Ashley Damon, een 28-jarige beveiligingsadviseur uit Londen is ooggetuige van een bloederige aanslag op een politicus. De aanslag wordt opgeëist door Radical Change, een extreem linkse splintergroepering, geleid door de 30-jarige Andrea McGovern. Ashley komt in haar criminele web terecht en krijgt te maken met een wereld vol corruptie, onderlinge machtsstrijd en verraad. Als hij dan ook nog gedwongen wordt om mee te werken aan een bankoverval, lijkt de weg terug naar zijn normale leven verder weg dan ooit.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
01 januari 2007
Uitgeverij
Meulenhoff
ISBN
9789081260411
Advertentie

Hebban recensie

Aangenaam gemixt

door Remko Meddeler op 08-01-2008

Er moeten er duizenden van zijn. Mensen die vinden dat ze een leuk, goed of zelfs spannend verhaal te vertellen hebben. En het op schrift zetten om het te kunnen delen met zoveel mogelijk anderen. Vaak verdwijnen deze schrijfsels uiteindelijk in een la omdat de reguliere uitgeverijen er niets in zien. Dat kun je voorkomen door het boek in eigen beheer uit te geven. Aldus geschiedde met het...

Lezersrecensies (1)

door: Saskia Schouten 1 like
Goed in elkaar zitten spannend verhaal.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic