De parabel van het ezelsoor

,

1

In het universum van Karl Meersman, huistekenaar van Trends en Knack Focus, gaat Ivan De Vadder op zoek naar verbanden, tegenstellingen, en paradoxen in 2014. De Vadder analyseert de verkiezingscampagne en staat stil bij de regeringsvormingen. Ook de buitenlandse politiek komt ruim aan bod met o.a Oekraïne en Gaza. En er is de Oscar die The Broken Circle Breakdown net niet heeft behaald, of het Eurosongfestival dat onze Waalse zanger net niet heeft gewonnen. Bovendien is Shakespeare nooit ver weg.
Dit jaaroverzicht begeleidt de zaalvoorstelling 'Twee man en een paardenkop' van De Vadder en Meersman, op de tonen van de ukelele van Jan De Smet.
Ivan De Vadder is politiek journalist bij de Nieuwsdienst van de VRT. Hij brengt politieke analyses in het duidingsprogramma Terzake op Canvas. De afgelopen jaren presenteerde hij op EEN De Zevende Dag. Met 'De Coulissen van de Wetstraat' (Canvas) ging hij snuisteren in de recente politieke geschiedenis.
Karl Meersman publiceert o.a. in Knack Focus, Trends en Knack. Hij stelde zijn werk tentoon in eigen land en in Londen, New York, Taiwan. Van hem verscheen o.a. Vips Too en Ave Eva.
Verschenen in
Laatste editie
08 december 2014
Uitgeverij
Uitgeverij Vrijdag
ISBN
9789460012976 , 9789460012983
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic